SEVILJA PONOVO PROMENILA TRENERA: Da li će šok-terapija odraditi svoje?

V.M.

19. 12. 2023. u 11:15

U jednoj od tri današnje utamice koje su na programu u La Ligi, Granada će na ''Karmenesu'' dočekati Sevilju (21.00).

СЕВИЉА ПОНОВО ПРОМЕНИЛА ТРЕНЕРА: Да ли ће шок-терапија одрадити своје?

FOTO: Tanjug/AP

Ovo će biti obračun timova koji se nalaze u katastrofalnim formama. Lošije ide Granadi koja je pretposlednja na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, dok su gosti sakupili pet poena više i prvi su tim iznad crte.

Uprava Sevilje je odlučila da ponovo smeni trenera nakon katastrofalnih igara u poslednje vreme. Dijego Alonso se nije dugo zadržao na klupi, a sada će na njegovo mesto doći iskusni Kike Sančez Flores.

To će ''rohiblankosima'' biti treći trener ove sezone jer je pre Alonsa ekipu vodio Mendilibar.

Sančez Flores za cilj ima da prodrma ekipu i odvoji je od zone ispadanja, a veliku priliku za to ima večeras u obračunu sa direktnim rivalom za opstanak.

Sevilja je na poslednjih pet mečeva osvojila samo dva boda, a usput je postigla isto toliko golova, tako da su napadčki jadi prva stvar na koju bi iskusni menadžer mogao da obrati pažnju.

Granada je takođe na poslednjih pet mečeva osvojila dva boda, ali njen najveći problem je defanziva. Primila je čak 37 golova do sada, ubedljivo najviše od svih timova u La ligi.

Iako će biti bez nekoliko bitnih igrača poput Rakitića i Lukebakija, verujemo da će šok-terapija odraditi svoje u redovima gostiju.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,50)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)