''KARAMELE'' SU U NAJBOLJOJ FORMI U PREMIJER LIGI: Šon Dajš se vraća na mesto uspeha

V.M.

16. 12. 2023. u 12:14

U poslednjoj utakmici današnjeg programa najjače fudbalske lige sveta, Barnli će na ''Turf muru'' ugostiti Everton (18:30).

КАРАМЕЛЕ СУ У НАЈБОЉОЈ ФОРМИ У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Шон Дајш се враћа на место успеха

Foto: Profimedia

Oduzimanje deset bodova Evertonu zbog kršenja finansijskog fer-pleja nije predstavilo problem za ''karamele'' koje su već uspele da se izvuku izvan zone ispadanja.

Nalaze se u fantastičnoj formi, nanizali su tri prvenstvene pobede i jedina su ekipa koja je osvojila maksimalan broj bodova u Premijer ligi na poslednje tri utakmice.

Prvo su savladali Notingem, a zatim i Njukasl, odnosno Čelsi. Na tim susretima postigli su šest golova, a nisu primili nijedan što dovoljno govori o sjajnim nastupima ekipe iz Liverpula.

Velike zasluge za nastupe idu sjajnom treneru Šonu Dajšu koji radi fantastičan posao na klupi ''karamela''. Prvo ih je spasao od relegacije krajem prošle sezone, a da nije bilo kazne sada bi bili u gornjem delu tabele.

Iskusni menadžer je svoje ime izgradio upravo u Barnliju i sigurno je da će dobiti toplu dobrodošlicu od navijača na ''Turf muru''.

Domaćinu sigurno ne ide dobro kao kada ih je Dajš vodio, jer se nalaze u zoni ispadanja i ne deluju kao ekipa koja može da se zadrži u eliti.

Ofanzivni fudbal koji forisra Vensan Kompani se ne isplaćuje klarestima koji su sakupili samo osam bodova do sada, mada vredi istaći da u poslednje vreme igraju bolje jer su na poslednja tri meča ostvarili pobedu nad Šefildom uz remi sa Brajtonom i poraz od Vulvsa.

Što se tiče izostanaka od bitnijih igrača meč će propustiit Čarli Tejlor iz redova domaćina, odnosno iskusni zadnji vezni Evertona, Idrisa Gana Gej.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,77)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)