"MASTIFI" IDU U KLERMON PO BODOVE: Domaćin će teško ponoviti čudo iz prošle sezone

O. M.

10. 12. 2023. u 11:51

U 15. kolu francuske Lige 1 Klermon dočekuje Lil. Utakmica je na programu u nedelju od 15 časova na stadionu "Gabrijel Montpije".

МАСТИФИ ИДУ У КЛЕРМОН ПО БОДОВЕ: Домаћин ће тешко поновити чудо из прошле сезоне

Foto: Profimedia

Klermon je ove sezone ostvario samo dve pobede, od togsa jednu kod kuće. Taj jedini trijumf na svom terenu ostvarili su pre mesec dana protiv Lirijena koji je sa samo tri osvojena boda na strani najbezopasniji gost u Ligi.

A danas na "Gabrijel Montpije" dolazi Lil koji je u gostima izgubio samo jednu utakmicu ove sezone.

Klermon je prošle sezone opstao u Ligi 1 zahvaljujući furioznom finišu i osam pobeda u poslednjih deset kola, ali čini se da ove sezone izabranici Paskala Gastijena neće imati snage za tako nešto.

S druge strane, Lil je u seriji od 12 utakmica bez poraza koja je "mastife" dovela do četvrtog mesta na tabeli. Osim toga, obezbedili su i evropsko proleće u Lig ikonferencija.

Prošle nedelje savladali su Mec sa 2:0, golovima u nadoknadi izgubljenog vremena prvog dela igre. Golman Luka Ševalije bio je heroj pobede jer je zaustavio dva udarca sa bele tačke.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona