LEVADIAKOS SE VRATIO U FORMU: Niki Volos igra u serijama

O. M.

07. 12. 2023. u 10:05

LIDER grčke druge lige Levadiakos dočekuje ekipu Niki Volosa u osmini finala Kupa Grčke. Utakmica se igra od 14 časova na stadionu Levadija.

ЛЕВАДИАКОС СЕ ВРАТИО У ФОРМУ: Ники Волос игра у серијама

Profimedia

Levadiakos je u prošloj rundi eliminisao Superligaša Lamiju posle preokreta. Gosti su poveli u petom minutu, ali je domaćin uspeo da preokrene sa dva gola sredinom drugog dela igre.

"Plavo-zeleni" su fantastično počeli sezonu, sa sedam pobeda u prvih sedam kola Superlige 2. Usledio je kraći krizni period tokom koga su zabeležili dva remija i jedini poraz u sezoni, ali su se na pobedničku stazu vratili prošlog vikenda kada su u gostima savladali B ekipu PAOK-a sa 3:1.

Levadiakos je inače prošle sezone ispao iz Superlige sa tri boda manje od Lamije, iako nije poražen u poslednjih osam kola.

Niki Volos je u prošlom kolu kupa bio slobodan, a prethodno je eliminisao trećeligaša PAO Vardu. Niki ove sezone igra u naletima. Trenutno imaju tri vezana poraza, a pre toga su pobedili pet utakmica zaredom. Nisu odigrali nijednu nerešenu utakmicu od početka sezone.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)