MALI LONDONSKI DERBI: "Čekićari" ušli u pobednički ritam

O. M.

03. 12. 2023. u 11:31

VEST HEM dočekuje ekipu Kristal palasa u utakmici 14. kola engleske Premijer lige. Utakmica se igra na Londonskom stadionu od 15 časova.

МАЛИ ЛОНДОНСКИ ДЕРБИ: Чекићари ушли у победнички ритам

Tanjug/AP

"Čekićari" se polako vraćaju u formu. Posle očajnih igara tokom oktobra kada su vezali četiri utakmice bez pobede, usledio je neočekivani trijumf protiv Arsenala, a onda posle kraće pauze u vidu poraza od Bornmuta i niz od četiri uzastopne pobede, po dve u Premijer ligi i u Ligi Evrope.

Poslednji u nizu bio je trijumf nad TSC-om u Bačkoj Topoli kojim su "čekićari" obezbedili prolaz u nokaut fazu Lige Evrope, ostalo je samo da se u poslednjem kolu u direktnom okršaju sa Frajburgom odredi ko će direktno u osmin ufinala a ko preko plej-ina sa trećeplasiranim timom iz neke od grupa Lige šampiona.

Zanimljivo je da je Vest hem sve četiri pobede u ovom nizu ostvario sa golom razlike. Dva puta je pobedio 1:0, oba puta u Ligi Evrope, dok je u Premijer ligi bilo 2:1 protiv Barnlija i 3:2 protiv Notinggem foresta a oba puta čekićari" su bil iprinuđeni da stižu zaostatak protiv dvoje novajlija u Premijer ligi.

Za razliku od gradskog rivala, Kristal palas je u padu forme. Zabeležili su "orlovi" dva uzastopna poraza od ekipa sa dna tabele. Oni su na poslednjih pet mečeva ostvarili jednu pobedu uz četiri poraza i trenutno su u najgoroj formi od svih timova u Premijer ligi.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)