VREME JE DA RANDERS POBEDI: Svakoj seriji dođe kraj, a bolju priliku domaći neće skoro dobiti

O. M.

01. 12. 2023. u 10:20

RANDERS dočekuje Vejle u prvoj utakmici 17. kola danske Superlige. Derbi začelja igra se od 19 časova.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА РАНДЕРС ПОБЕДИ: Свакој серији дође крај, а бољу прилику домаћи неће скоро добити

Foto: Profimedia

Ove dve ekipe deli jedna pozicija i dva boda na tabeli danske Superlige. Randers je u nešto boljoj poziciji sa 15 bodova na 10. mestu, osam više od poslednjeplasiranog Hvidovrea, ali je već sada jasno da će obe ove ekipe takmičenje nastaviti u Grupi za opstanak.

Iapk, trenutno je forma na strani Vejlea, jer Randers je vezao čak sedam utakmica bez pobede. Vejle je u nešto boljoj formi, mada je i njegova u padu poslednjih nekoliko nedelja.

Randers ima jednu od lošijih odbrana u ligi, tačnije dele neslavni epitet najgore odbrane u ligi sa Vidovreom. Mada treba imati u vidu da su dve trećine (20 od ukupno 31 gola) primili u utakmicama protiv vodećih Kopenhagena, Midtjulanda, Brondbija i Nordšalenda.

Vejle je u poslednje vreme imao težak raspored, suočio se sa Kopenhagenom i Nordšalendom, ali je posle toga vezao dve utakmice bez poraza - minimalna pobeda nad Lingbijem, ali i remi sa Vidovreom koji se može smatrati neuspehom, jer su davno prošla vremena kada su "stari divovi" zaslužili taj nadimak.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2.05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)