GOLEADA U BUNDESLIGI: Na mečevima domaćina se mreže tresu skoro četiri puta u proseku!

V.M.

26. 11. 2023. u 11:30

ZAVESU na 12. kolo Bundeslige spustiće Hofenhajm i Majnc koji se od 17:30 sastaju na ''Prezero areni''.

ГОЛЕАДА У БУНДЕСЛИГИ: На мечевима домаћина се мреже тресу скоро четири пута у просеку!

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Novembarska reprezentativna pauza došla je u savršeno vreme za Hofenhajm, koji je, uprkos tome što je šesti na tabeli Bundeslige,  pobedio samo na jednom od poslednja četiri ligaška meča. I pored tog pada forme, ovo je najviše poena koje je domaćin prikupio u ovoj fazi kampanje još od sezone 2019/20 kada su poslednji put osigurali igranje u Evropi.

Zanimljivo je Hofenhajm većinu svoji bodova osvaja u gostima, čak 16 od 19, što znači da je pred svojim navijačima sakupio samo tri poena i i ima najlošiji domaći teren u Bundesligi.

Ipak, danas mu na noge dolazi ekipa koja se bori za opstanak, tako da je možda došlo vreme za dobar nastup na ''Prezero areni''.

Sa druge strane, Majnc se baš muči od starta sezone, ostvario je samo jednu pobedu i nalazi se na 16. mestu koje vodi u baraž za opstanak u eliti.

Zbog tih slabih nastupa početkom novembra je smenjen Bo Svenson, a njegovo mesto je privremeno zauzeo Jan Sivert koji je prodrmao ekipu i od kada je zauzeo čelo gosti su slavili protiv Lajcpiga, uz remi sa Darmštatom.

Prošle sezone na ovom  stadionu je bilo 4:1 za Hofemhajm, a danas verujemo u novu goleadu zbog gol-razlike domaćina koja nakon 11 odiganih kola glasi 23:20.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!