JUČE SMO PROŠLI! Evo "Tip" - tiketa za subotu

V.D.

25. 11. 2023. u 08:15

SJAJAN dan je iza naših tipstera a nadamo se sličnom uspehu i danas

ЈУЧЕ СМО ПРОШЛИ! Ево Тип - тикета за суботу

Foto: Profimedia/privatna arhiva

Nakon jučerašnjeg dobitnog tiketa koji možete pogledati OVDE, naši tipsteri su spremili novi tiket za danas:

Subota

15.30 Dortmund - Menhengladbah 1 (1,50)

20.45 Milan - Fiorentina 1 (2,15)

21.00 Ajaks - Vitese 1 (1,31)

21.00 Atletiko Madrid - Majorka 1 (1,40)

Ukupna kvota: 5,91

Današnji tiket nam donosi parove iz najjačih evropskih liga.

Prvi par je duel dve Borusije gde ćemo se držati tradicije koja kaže da Dortmund ima 10 vezanih pobeda protiv današnjeg rivala na svom stadionu a smatramo i da je vreme da "milioneri" izađu iz krize i počnu da pobeđuju.

Milan je još jedan gigant koji je zapao u krizu rezultata. Na poslednja četiri meča u Seriji A upisao je samo dva boda ali je uspeo da u Ligi šampiona savlada PSŽ što jasno govori da rosoneri imaju kvalitetan tim koji može pred svojim navijačima da pobedi Fiorentinu koja je seriju od tri poraza prekinula u prošlom kolu pobedom nad Bolonjom.

Ajaks je napokon počeo da pobeđuje. Slavio je dva puta i odigrao nerešeno u prethodnom kolu na gostovanju Almereu. Uspeo je da pobegne sa dna i tu nezgodnu poziciju prepusti današnjem rivalu Viteseu. Na "Johan Krojf" areni Ajaks bi morao da upiše nova tri boda.

Poslednji par na današnjem tiketu je meč La lige između Atletiko Madrida i Majorke za koju brani naš reprezentativac Predrag Rajković. Simeone je promenio malo stil igre i odmah su rezultati došli. Atletiko zaostaje za liderom Đironom šest bodova ali ima i utakmicu manje tako da mečeve sa rivalima kakva je Majorka ne sme da kiksira ukoliko želi da se uključi u borbu za titulu. Kec je fiks.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)