RONALDOV AL NASR UHVATIO ZALET: Peta pobeda u nizu ne bi smela da se dovodi u pitanje

V.M.

24. 11. 2023. u 09:32

ČETRANESTO kolo saudijske Profesional lige otvoriće Al Nasr i Al Ahdud (19:00).

РОНАЛДОВ АЛ НАСР УХВАТИО ЗАЛЕТ: Пета победа у низу не би смела да се доводи у питање

Foto Profimedia

Iako mu je trebalo malo vremena da uhvati ritam, Al Nasr je znatno podigao nivo igre i danas će pokušati da upiše petu uzastopnu ligašku pobedu, odnosno 11 na poslsednjih 12 utakmica!

Tom serijom fantastičnih rezultata domaćin se popeo na drugo mesto na tabeli i sada zaostaje pet bodova za vodećim Al Hilalom za koji nastupaju naši reprezentativni Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Al Nasr je preko leta doveo veliki broj fudbalskih zvezda poput Manea, Brozovića, Otavija i trener Luis Kastro je napravio zaista moćnu mašineriju.

Vođa ekipe je svakako jedan od najboljih fubdalera ikada Kristijano Ronaldo koji je najbolji strelac lige sa 13 postignutih golova uz koje je podelio i sedam asistencija.

Četi portugalksog stručnjaka odlično ide i u azijskoj Ligi šampiona u kojoj imaju maksimalnih 12 bodova iz uvodna četiri kola i nalaze se na čelu svoje grupe ''E''.

Što se tiče gostiju, oni su u prošlom kolu trijumfovali nad Al Hazemom sa 2:1 i tako su prekinuli niz od četiri vezana ligaška poraza.

Ipak, i pored tog trijumfa nalaze se u zoni ispadanja sa deset osvojenih bodova, jednim manje od Al Taija koji je prvi tim iznad crte.

Sve sem pobede domaćina na ovom duelu bi bilo veliko iznenađenje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NAŠI PREDLOZI: Tip - tiket za ponedeljak