POVRATAK NENADA LALATOVIĆA U SUPERLIGU: Prvi zadatak mu je da izbegne poraz od ''traktorista''

V.M.

24. 11. 2023. u 08:29

NA prvoj utakmici 16. kola Superlige Srbije, IMT će od 17 časova na ''Krovu'' dočekati Spartak iz Subotice.

ПОВРАТАК НЕНАДА ЛАЛАТОВИЋА У СУПЕРЛИГУ: Први задатак му је да избегне пораз од тракториста

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon što je uprava gostiju bila nezadovoljna rezultatima na otvaranju prvenstva, odlučila se za rokadu na klupi. Otkaz je uručen Aleksandru Keržakovu, koji je kao veliko igračko ime došao u srpski fudbal, ali izgleda da mu trenersko znanje nije na istom nivou i njega će zameniti Nenad Lalatoviću.

Popularnom stručnjaku će ovo biti jubilarni deseti superligaški klub u karijeri i poznat je kao trener koji ume da motiviše igrače i izvuče maksimum iz njih.

Spartak je trenutno 12. na tabeli i ne zna za pobedu već četiri kola, ali Lalatović je na pres konferencije u okviru meča izjavio da veruje da njegovi novi izabranici poseduju kvalitet za mnogo bolje mesto na tabeli, što su po njemu i dokazali na prijateljskom meču protiv Vojvodine sa kojom su remizirali za vreme reprezentativne pauze (3:3).

Sa druge strane, IMT ove sezone debituje u Superligi Srbije i kao što se dalo očekivati pruža promenljive partije. Nalazi se jedno mesto ispod Spartaka na tabeli i na poslednja četiri susreta ostvario je pobedu i doživeo tri poraza.

''Traktoristi'' su do sada pokazali da vole da se nadigravaju sa protivnicima i često igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka o čemu svedoči njihova gol-razlika, 21:21 na 14 odigrnaih mečeva.

Ovi timovi su se sastali u prvom kolu i tada je Spartak slavio sa 2:1, a mi verujemo da će danas Lalatović imati uspešan derbi na klupi ''golubova''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori