HAJDUK IMA PRILIKU DA SE VRATI NA PRVO MESTO: ''Bili'' igraju utakmice sa veoma malo golova ove sezone

V.M.

08. 11. 2023. u 08:30

U zaostaloj utakmici trećeg kola hrvatskog prvenstva gledaćemo derbi u kojem će Osijek ugostiti Hajduk iz Splita. Meč se igra na ''Opus areni'' sa početkom u 17 časova.

ХАЈДУК ИМА ПРИЛИКУ ДА СЕ ВРАТИ НА ПРВО МЕСТО: Били играју утакмице са веома мало голова ове сезоне

Foto: Profimedia

Iako su dva puta ove sezone savladali velikog rivala Dinamo iz Zagreba, gosti nisu prvi na tabeli. Izjednačeni su po broju bodova sa vodećom Rijekom (27) koja zbog bolje gol-razlike zauzima čeonu poziciju.

Splićani ovaj meč dočekuju u dobrom ritmu pošto su na poslednja dva meča ostvarivali pobede nad Rudešom i Slaven Belupom, u svom stilu rezultatom 1:0.

''Bili'' su na taj način nastavili trend igranja utakmica sa veoma malim brojem golova, na njihovih poslednjih sedam utakmica u prvenstvu nije viđeno više od dva pogotka, tako da tradicija kaže da ko prvi postigne gol uglavnom dođe do čitavog plena ili barem boda.

Sa druge strane, Osijek je nakon tri vezana trijumfa propustio priliku da se dodatno približi vrhu tabele iznenađujućim porazom od Gorice (0:3).

Domaćini su sada peti na tabeli i zaostaju šest bodova za vodećim dvojcem.

Za razliku od svog današnjeg rivala, ''belo-plavi'' igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka, o čemu svedoči njihova gol-razlika u dosadašnjem toku prvenstva, 29:21.

Na prvom međusobnom duelu ove sezone, Osijek je odneo tri boda sa Poljuda (0:2).

Verujemo da će danas ishod biti drugačiji i da će najbolja gostujuća ekipa HNL-a osvojiti barem jedan poen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)