DVOBOJ BUNDESLIGAŠA U KUPU: ''Švabe'' produžavaju agoniju Union Berlina?

V.M.

31. 10. 2023. u 10:15

U šesnastini finala nemačkog kupa gledaćemo obrčaun prvoligaša Štutgarta i Union Berlina. Meč se igra na ''MHP areni'' sa početkom u 18 časova.

ДВОБОЈ БУНДЕСЛИГАША У КУПУ: Швабе продужавају агонију Унион Берлина?

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je skoro ostao bez svog najboljeg igrača Serhu Girasija koji nije prestajao da trese mreže pre povrede upravo protiv današnjeg rivala 21. oktobra (14 golova u ligi).

To je odmah uticalo na igre ''švaba'' koje su za vikend doživele tek drugi poraz ove sezone. Ugostili su razigrani Hofenhajm koji je u goleadi odneo tri boda sa ''MHP'' arene, 2:3.

Pre tog neuspeha Štutgart je nanizao šest vezanih prvenstvenih pobeda, pa ne čudi to što se trenutno nalazi na trećem mestu tabele Bundeslige sa 21. osvojenim bodom.

Sa druge strane, Union Berlin nije ni nalik timu koji je prošle sezone bio najveći hit nemačkog prvenstva i tone sve dublje. Doživeo je zapanjujućih deset uzastopnih poraza u svim takmičenjima, a samo ga dve ostvarene pobede na startu prvenstva drže izvan zone ispadanja jer ima bod više od Bohuma koji se nalazi na mesto koje vodi u baraž za opstanak.

Najveći problem gostima je slabašna odbrana koja je jedna od najgorih u Nemačkoj, a uz to im je i napad zatajio jer nisu postigli nijedan gol na poslednja tri susreta.

Štutgart je pre deset dana rutinski savladao Union sa 3:0 i verujemo da ćemo večeras gledati sličnu utakmicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024