"SOVE" NA DNU TABELE: Hodočasnici samo jednu poziciju iznad zone ispadanja

O. M.

25. 10. 2023. u 13:35

PLIMUT dočekuje Šefild Venzdej u 13. kolu engleskog Čempionšipa. Ovaj derbi začelja najjače druge lige na svetu odigraće se na Houm parku u Plimutu od 20 časova i 45 minuta.

СОВЕ НА ДНУ ТАБЕЛЕ: Ходочасници само једну позицију изнад зоне испадања

Foto Profimedia

Dve ekipe koje su letos došle u Čempionšip iz Lige jedan nisu se baš najbolje snašle u višem razredu. "Sove" su poslednje na tabeli sa samo tri osvojena boda, dok je Plimut na mestu broj 21, prvom iznad zone ispadanja, sa 12 osvojenih bodova.

"Hodočasnici" su četiri utakmice bez pobede, njihovi navijači poslednji put su se radovali pre mesec dana kada su na svom terenu svedočili pobedi nad Noričom od čak 6:2. U prošlom kolu osvojili su bod na gostovanju Vest Bromvič Albionu, bilo je 0:0.

Šefild venzdej nema nijednu pobedu od početka sezone, a jedino slavlje priredili su navijačima kada su na penale pobedili Stokport kaunti u Liga kupu.

Pre četiri dana su nesrećno poraženi od Votforda u gostima, a bila je to peta uzastopna utakmica na kojoj nisu postigli gol, ukupno osma od 14 takmičarskih ove sezone. Postigli su samo pet golova u Ligi i svih pet različiti igrači. Samo je Holanđanin Žantoni Musaba postigao dva gola, računajući i jedan u Liga kupu protiv Mensfilda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 2,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)