BOLONJA ZAUSTAVILA INTER: Frosinone iznenadio sve startom sezone

O. M.

22. 10. 2023. u 12:34

BOLONjA dočekuje ekipu frozinonea u devetom kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na stadionu "Renato dal Ara" od 15 časova.

БОЛОЊА ЗАУСТАВИЛА ИНТЕР: Фросиноне изненадио све стартом сезоне

FOTO: EPA

Domaćin nije izgubio utakmicu posle poraza u prvom kolu od Milana, ali je u sedam potonjih utakmica ostvario samo dve pobede, uz pet remija, što ga stavlja na 12. poziciju na tabeli. Bolonja ima gol-razliku 8:6, što znači da u proseku postiže jedan gol po utakmici a prima manje od toga.

Tri puta igrali su bez golova, a od šest primljenih golova, dva su primili od Intera i Milana, a po jedan od Juventusa i Kaljarija.

Trener "rosoblua" Tijago Mota priznao je unatoč remiju 2:2 protiv Intera da postoji veliki jaz u kvalitetu između njegove ekipe i timova koji se bore za evrokupove.

Frozinone je doživeo dva poraza od početka sezone i to protiv Napolija kod kuće i rome u gostima, ali je ipak skupio bod više od Bolonje jer je ostgvario i tri pobede. To je iznenadilo mnoge jer je opšte mišljenje pred početak sezone bio da će se novajlija u ligi ekpresno vrati iu Seriju B.

Trener Euzebio di Frančesko svestan je da je još dug put do opstanka i upozorio je svoje igrače da se ne opuštaju i da „ne smeju da spuste gard“. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!