OSASUNA TRAŽI PRVU POBEDU NA ''SADARU'' OVE SEZONE: Gosti su pravi protivnik za to

V.M.

20. 10. 2023. u 11:40

U prvoj utakmici desetog kola La lige, Osasuna će ugostiti Granadu (21:00).

ОСАСУНА ТРАЖИ ПРВУ ПОБЕДУ НА САДАРУ ОВЕ СЕЗОНЕ: Гости су прави противник за то

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin igra promenljivo od starta sezone i nikako da uhvati zalet, a jedan od glavnih razloga za to su slabe igre kod kuće. 

Osasuna je tradicionalno poznata kao veoma dobra domaćinska ekipa i u prošlosti je teško ko odnosio bodove sa ''Sadara'', ali to nije slučaj u novoj kampanji i ''rohiljosi'' su najgori domaćini u ligi sa samo jednim osvojenim bodom iz četiri utakmice.

Ipak devet osvojenih bodova na pet gostovanja ih drži na sigurnom 12. mestu, a ako bi popravili formu pred svojim navijačima mogli bi da se umešaju u borbu za mesta koja vode u evropska takmičenja.

Pravi protivnik da se upiše prva pobeda na ''Sadaru'' je večerašnji rival Granada koja grca u zoni ispadanja. 

Gosti se muče ove sezone, upisali su samo jednu pobedu, ali na poslednje tri utakmice pred pauzu su odigrali remije tako da su donekle podigli nivo igre, a ako bi večeras slavili pobegli bi iz zone ispadanja jer im Alaves koji je prvi iznad crte beži dva boda.

Ono što ne manjka kada igra Granada to su golovi, gol-razlika joj je 15:23 što znači da u proseku na njenim utakmicama pada više od četiri pogotka!

Neće biti bitnijih kadrovskih izostanaka na večerašnjem susretu, a mi verujemo da je došlo vreme da Osasuna prekine post na ''Sadaru'' i očekujemo da konačno slavi pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)