VREME JA DA KADIZ PADNE NA MESTALJI: "Slepi miševi" igraju toplo-hladno kod kuće

O. M.

23. 10. 2023. u 10:13 >> 10:13

VALENSIJA dočekuje Kadiz u desetom kolu španske La lige. Utakmica je na programu u ponedeljak od 21 čas na stadionu "Mestalja".

ВРЕМЕ ЈА ДА КАДИЗ ПАДНЕ НА МЕСТАЉИ: Слепи мишеви играју топло-хладно код куће

Foto: Profimedia

Biće ovo duel ekipa koje već duži period ne znaju za radost pobede, Valensija mesec dana, a Kadiz nešto manje od dva meseca.

Domaćin je deseti na tabeli La lige sa 11 bodova, a gost 15. sa devet. U poslednjoj takmičarskoj utakmici Valensija je u gostima igrala nerešeno sa Majorkom 1:1, dok je Kadiz izgubio od Đirone sa 1:0.

Valensija kod kuće igra po principu toplo-hladno poslednje četiri utakmice. Nakon što su pobedili Atletiko Madrid sa ubedljivih 3:0, razočarali su navijače minimalnim porazom od Real Sosijedada.

Trener "slepih miševa" Ruben Baraha na ovoj utakmici neće moći da računa na Tijerija Koreu, Mouktara Dijabija, Hosea Gaju i Hesusa Vaskeza, dok su Serhi Kanos i Alberto Mari pod znakom pitanja.

Kadiz je od desetog minuta utakmice protiv Đirone imao igrača manje što su gosti iskoristili tek sredinom drugog poluvremena. U gostima, Kadiz ove sezone ima samo jeda osvojen bod iz četiri utakmice, a osvojio ga je na gostovanju Betisu i to tako što je jedini šut u okvir gola završio iza leđa golmana zeleno-belih Brava. S druge strane Betis je iskoristio samo jednu od bezbroj prilika.

Trener "žute podmornice" Serhio Gonzales imaće velikih problema da sastavi tim pošto mu, što zbog povreda, što zbog suspenzija, na raspolaganju neće biti Rodžer Marti, Luis Ernandez, Fede San Emeterio, Brajan Okampo, Darvin Mačiz i Ruben Alkaraz.

Zanimljivo je da otkad se Kadiz vratio u La ligu Valensija nije uspela da ga savlada na Mestalji. Jednom je pobedio Kadiz, a dva puta je bilo nerešeno. U prošloj sezoni Kadiz je ostvario minimalnu pobedu, golom rubena Alkaraza koji večeras ne igra zbog žutih kartona. 

Istina, Valensija je u tom periodu jednom pobedila kao domaćin, ali u Kupu kralja, kada je bilo 4:0. Poslednju prvenstvenu pobedu ostvarila je Valensija davne 2006. godine kada je viđena prava goelada. Slepi miševi pobedili su sa 5:3 golovima Davida Navara i dvostrukih strelaca Davida Vilje i Mihela Anhela Angula.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,87) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)