RASING POKVARIO UTISAK SA STARTA: Sarmijento hvata priključak u borbi za četvrtfinale

O. M.

19. 10. 2023. u 11:26

SARMIENTO dočekuje Rasing u devetom kolu B grupe argentisnkog Liga kupa. Utakmica se igra na stadionu "Eva peron" u delu Buenos Ajrea znanom kao Hunin, od dva sata posle ponoći.

РАСИНГ ПОКВАРИО УТИСАК СА СТАРТА: Сармијенто хвата прикључак у борби за четвртфинале

Foto: Profimedia

Domaća ekipa je posle dve pobede na startu takmičenja zapala u krizu i bez trijumfa je u poslednjih šest utakmica. Uprkos ovoj lošoj seriji, Sarmijento je u igri za plasman u četvrtfinale, pošto četvrtoplasirani Godoj kruz beži samo dva boda, ito koliko i današnji rival Rasing.

Gosti iz Aveljanede izgubili su dve utakmice zaredom i to posle sjajnog starta i serije od šest utakmica bez poraza. Posle remija sa Godoj kruzom izgubili su u komšijskom derbiju od Independijentea, a zatim i od Platensea. Oba poraza doživeli su na svom terenu.

Rasingu je teško padala borba na tri fronta ali sada su eliminisani i iz Kopa Libertadores (izbacila ih boka u četvrtfinalu) i iz nacionalnog Kupa (Hurakan je slavio u Aveljanedi sa 5:3) pa se mogu konačno koncenrtisati na Liga kup i pokušati da izbore plasman u Kopa Libertadores ili bar Sudamerikanu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...