LEVERKUZEN NE PRESTAJE DA MELJE: ''Farmaceuti'' nemaju poraz ove sezone!

V.M.

05. 10. 2023. u 10:35

U drugom kolu grupe ''H'' Lige Evrope, Molde će dočekati razigrani Bajer Leverkuzen (21.00).

ЛЕВЕРКУЗЕН НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА МЕЉЕ: Фармацеути немају пораз ове сезоне!

Foto: Profimedia

Domaćin je tesno poražen u prvom kolu kada je bolji od njega bio Karabag rezultatom 1:0, jedini pogodak na meču postigao je Lenadro Andrade sredinom drugog poluvremena.

Četa Erlinga Moea je pozitivno reagovala na taj poraz, jer je na tri utakmice nakon njega ostvarila dve pobede uz remi sa Stromgosdetom.

Molde je za vikend u derbiju kola norveškog prvenstva slavio sa 4:0 protiv Vikinga i tako je donekle održao snove o tituli koje će biti teško ostvariti jer sedam kola pre kraja zaostaje osam bodova za vodećim Bode Glimtom.

Takođe vredi napomenuti da je dogurao do finala kupa savladavši Kjelsas 1:0 i za trofej će se boriti sa Bode Glimtom.

Sa druge strane, Leverkuzen ima fantastičnu sezonu. Odigrao je deset utakmica do sada i ostvario je devet pobeda uz samo jedan remi, a i on je bio sa Bajernom na ''Alijanc areni'' (2:2).

Ćabi Alonso je perfektno naštelovao svoju ekipu koja je trenutno prva u Bundesligi, a mladi stručnjak dobija ogromne pohvale širom evropskih medija za stil igre koji forsira sa svojim timom.

Dovoljno o tome govori to što se sve više šuška da je Real Madrid ozbiljno zagrizao da ga dovede na kraju sezone kada se očekuje da Karlo Ančeloti napusti klub i preuzme selekciju Brazila.

''Farmaceuti'' su u prvom kolu igrali sa Hekenom i rutinski su osvojili tri boda (4:0).

Što se tiče izostanaka, kod domaćina će meč propustiti Bjornbak i Lines, dok u redovima gosta neće biti Artura, Fosu Mensaha i Patrika Šika.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |2+ (kvota 2,13)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić