"ORLOVI" LETE KA VRHU BUNDESLIGE: Augzburg je konačno pobedio u prošlom kolu

O. M.

01. 10. 2023. u 11:28

U poslednjem susretu šestog kola nemačke Bundeslige Frajburg dočekuje Augzburg. Utakmica je na programu u nedelju od 17.30 na stadionu Evropa park.

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ВРХУ БУНДЕСЛИГЕ: Аугзбург је коначно победио у прошлом колу

Foto: Profimedia

U poslednjoj ligaškoj utakmici, Frajburg je remizirao bez golova u gostima sa Ajntrahtom iz Frankfurta. Trenutno "orlovi" zauzimaju devetu poziciju na tabeli sa sedam osvojenih bodova, dva više od Augzburga koji je na 14. mestu a tek u prošlom kolu je ostvario prvu pobedu u Ligi.

Pre meča sa Ajntrahtom Frajburg je pobedio Oberahern u kupu sa 2:0, kao i Hofenhajm 2:1 i Verder Bremen 1:0 u ligi, a u grupnoj fazi Lige Evrope trijumfovali su nad Olimpijakosom sa 3:2. Takođe, zabeležili su i dva poraza - od Štutgarta sa 5:0, kao i od Borusije Dortmund 4:2.

Frajburg ima mnogo više uspeha u međusobnim susretima u poslednje vreme. Vezao je pet trijumfa nad Augsburgom u svim takmičenjima, a u poslednjih devet mđusobnih susreta skor je šest pobeda orlova i tri remija. Augzburg je poslednji put pobedio pre ravno pet godina, bilo je 4:1 u sezoni 2018/19.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)