RONALDO I AL NASR SU NEPOBEDIVI: Al Tai je ispao iz Kupa od drugoligaša

O. M.

29. 09. 2023. u 10:13

AL NASR Kristijana Ronalda gostuje Al Taiju u osmom kolu saudijske Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Princ Abdul Aziz bin Musaid" u Hailu.

РОНАЛДО И АЛ НАСР СУ НЕПОБЕДИВИ: Ал Таи је испао из Купа од друголигаша

FOTO: Tanjug/AP

Al Nasr je u seriji od osam pobeda u svim takmičenjima, a pet u šampionatu Saudijske Arabije. Ekipa je lošije startovala u Ligi pa je zbog dva poraza u prva dva kola peta na tabeli sa 15 bodova, tri manje od lidera i branioca titule Al Itihada.

"Vitezovi Nadžda" su najefikasniji tim lige sa 22 postignuta gola, od čega je Ronaldo postigao devet. Portugalac je prvi strelac lige, a sa četiri asistencije predvodi i listu najboljih asistenata.

U prethodnom kolu Nasr je u veoma zanimljivoj utakmici savladao Al Ahli koji je posle sjajnog starta počeo da "baguje" pa mu je to bio drugi poraz u tri kola. Meč je završen rezultatom 4:3. Ronaldo i Taliska postigli su po dva gola. posle ovog trijumfa Nasr je ubedljivo pobedio niželigaša Ohod sa 5:1 u šesnaestini finala Kupa.

Al Tai je 12. na tabeli a vezao je tri utakmice bez pobede, dve u ligi i jednu u Kupu oddakle je ispao porazom od drugoligaša Al Fajzalija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)