DA LI SE IKO VIŠE PLAŠI MANČESTER JUNAJTEDA? ''Drim-tim'' dolazi na ''Old traford'' da produži mizeriju Erika ten Haga

V.M.

03. 10. 2023. u 13:40 >> 13:40

U okviru grupe ''A'' Lige šampiona, posrnuli engleski velikan će dočekati Galatasaraj (21.00).

ДА ЛИ СЕ ИКО ВИШЕ ПЛАШИ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА? Дрим-тим долази на Олд трафорд да продужи мизерију Ерика тен Хага

FOTO: TANjUG/AP

Problemi se nižu kao na traci za Mančester i ne vidi im se kraj, delovalo je da je podigao formu posle trijumfa nad Barnlijem u Premijer ligi i Palasom u Liga kupu, ali to nije bio slučaj jer je za vikend ponovo ukrstio koplja sa ''orlovima'' iz prestonice koji su pogotkom Andersena u 25. minutu odneli sva tri boda sa ''Old traforda''.

To je Junajtedu bio peti poraz na devet odigranih utakmica u svim takmičenjima ove sezone, čak četiri je doživeo u Premijer ligi u kojoj ima najgori start u poslednje 34 godine (trenutno je deseti na tabeli sa devet osvojenih poena iz prvih sedam kola).

Nije dobro započeo ni u Ligi šampiona gde je na otvaranju gostovao Bajernu i poražen je u goleadi rezultatom 4:3, mada vredi napomenuti da je prvak Nemačke izgledao dosta bolje na terenu od posrnulog engleskog velikana i u tri navrata je imao prednost od dva gola na utakmici.

Sa druge strane, Galatasaraj igra odlično ove sezone u kojoj i dalje ne zna za poraz. Ostvario je 14 pobeda uz tri odigrana remija i izgleda veoma dobro na terenu.

Blizu prvog poraza bio je na otvaranju najjačeg evropskog takmičenja kada je gubio 0:2 protiv Kopenhagena, ali je u završnici meča pogocima Buija i Tetea osvojio bod.

Što se tiče domaćeg prvenstva, gostima i tu ide sjajno. Ostvarili su šest pobeda u uvodnih sedam kola, ali drugi su na tabeli i gledaju u leđa velikom rivalu Fenerbahčeu koji ima perfektan skor (sedam trijumfa na isto toliko utakmica).

Izabranici Okana Buraka su za vikend gubili od Ankaragudžua, ali su uspeli da preokrenu i slave rezultatom 2:1, a prvenac u dresu kluba imao je Vilfrid Zaha koji će večeras pokušati da to ponovi i zatrese mrežu bivšeg kluba.

Pored sjajnog krilnog igrača, ekipu iz Istanbula su pojačali igrači poput Maura Ikardija, Anhelinja, Ndombelea, Zijeha... tako da se može reći da je uprava kluba iskusnom treneru na raspolaganje stavila pravi ''drim-tim''.

Večerašnji rivali su se poslednji put u zvaničnoj utakmici susreli pre 11 godina kada su takođe bili u istoj grupi u Ligi šampiona, na ''Old trafordu'' je bilo 1:0 za Junajted, dok je u Turskoj istim rezultatom uzvratio Galatasaraj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)