MOŽE LI LEGENDA MANČESTER SITIJA DA GURNE JUNAJTED U AMBIS? Prvotimci se vraćaju da spasu ''crvene đavole''

V.M.

23. 09. 2023. u 12:52 >> 12:52

U večernjem terminu od 21:00, Barnli će dočekati Manečster junajted na ''Turf muru'' u okviru šestog kola Premijer lige.

МОЖЕ ЛИ ЛЕГЕНДА МАНЧЕСТЕР СИТИЈА ДА ГУРНЕ ЈУНАЈТЕД У АМБИС? Првотимци се враћају да спасу црвене ђаволе

Foto Profimedia

Engleski velikan se baš muči na startu sezone i sve je veći pritisak na Eriku Ten Hagu koji se ne snalazi baš najbolje pod njim i ako uskoro ne pronađe način da prodrma ekipu mogao bi da postane bivši. Što se tiče Barnlija, on je u ponedeljak osvojio prvi bod u Premijer ligi i očigledno je da ga očekuje grčevita borba za opstanak u nastavku kampanje.

Manečster je preko nedelje započeo evropsku avanturu u Minhenu i nije se baš lepo proveo, iako rezultat od 4:3 ne deluje kao toliko loš, na terenu je to bilo potpuno drugačije jer su ''bavarci'' dominirali tokom čitavog meča i tri puta su imali prednost od  dva gola.

To je bio treći poraz u nizu za ''crvene đavole'' koji su pre toga izgubili od Brajtona i Arsenala (po 1:3). Junajted se trenutno nalazi na dosta razočaravajućoj 13. poziciji na tabeli i navijači sve više gube strpljenje jer im je pre početka sezone obećavana borba za titulu od koje očigledno nema ništa.

Erik Ten Hag je odstranio sa treninga Džejodna Sanča nakon sukoba između njih, a pored njega neće biti ni Antonija koji ima probleme sa zakonom. Dobra vest za holandskog stručnjaka je što su Maunt i Varan ponovo počeli da treniraju, tako da bi povratak pomenutih prvotimaca mogao da prodrma njegove izabranike.

Sa druge strane, Barnli je nastavio sa svojim otvorenim, napdačkim fudbalom koji ga je krasio prošle sezone, ali izgleda da on ne prolazi u Premijer ligi. Klaretsi su primili čak 12 pogodaka u uvodna četiri kola, a postiglu su ih samo pet i sa jednim osvojenim bodom su predzadnji na tabeli.

Na klupi domaćina nalazi se legenda Mančester sitija, Vensan Kompani koji ne želi da odustane od svoje filozofije fudbala i pitanje je da li će ga ona uskoro koštati posla.

Barnli je već odigrao čak tri utakmice na svom ''Turf muru'', ali sa njega su čitav plen redom ondosili Siti, Aston Vila i Totenhem, koji doduše konkurišu za sam vrh tabele.

Protiv Notingema pre par dana je već izgledao bolje na terenu, bio je dosta konkurentniji a poništen pogodak Fostera u 76. minutu sprečio ga je da dođe do prve pobede.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,58)

TIP ZA HRABRIJE 2&GG (kvota 3,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)