MOŽE LI SRPSKI GOLMAN DA POKRENE MAJORKU? ''Nebeskoplavi'' bi da iskoriste krizu koja drma gosta

V.M.

16. 09. 2023. u 12:00

U okviru petog kola La lige, fudbaleri Selte će dočekati Majorku (18:30).

МОЖЕ ЛИ СРПСКИ ГОЛМАН ДА ПОКРЕНЕ МАЈОРКУ? Небескоплави би да искористе кризу која дрма госта

Foto: Profimedia

Domaćin je promeniljivim igrama započeo sezonu, ali pred reprezentativnu pauzu je ostvario svoju prvu pobedu savladavši Alaves u gostima (3:2), pobedonosni gol na meču postigao je Svedberg u 87. minutu i tako je najavio bolje dane za prvoligaša iz Viga.

Seltu je preko leta preuzeo čuveni španski trener Rafa Benitez od kojeg se očekuje da pomeri tim ka gornjem delu tabele i bez problema sačuva status prvoligaša.

Aspas i družina su izgubili uvodna dva meča na ''Balaidosu'' od Osasune i Reala, a s obzirom da sledeće nedelje gostuju Barseloni biće orni da upišu prve bodove u sezoni pred svojim navijačima.

Sa druge strane, Majorka se baš muči i sa samo dva osvojena boda iz uvodna četiri kola nalazi se tik izvan zone ispadanja na 17. mestu.

Te poene je osvojila u remijima sa Las Palmasom i Bilbaom, dok je između tih utakmica doživela poraze od Viljareala, odnosno Granade.

''Pirati'' izgledaju dosta loše na terenu i pitanje je koliko će još vremena uprava verovati šefu struke Havijeru Agireu.

Na golu gosta nalazi se srpski reprezentativac koji pruža solidne partije i posebno se istakao u prošlom kolu protiv Baskijaca kada je bio jedan od zaslužnijih za pokupljeni bod.

Kod domaćina će izostati redovni prvotimci Servi i Karles Perez, dok gosti od standardnijih igrača neće moći da računaju na Antonija Railja.

Majorka je prošle sezone dva puta savladala Seltu, ali mi verujemo da je došlo vreme za osvetu ekipe iz Viga.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)