DUKLA JE U FORMI: "Železničari" imaju samo jedan trijumf u sezoni

O. M.

06. 09. 2023. u 12:45 >> 12:45

OVE srede na programu je devet utakmica drugog kola Češkog kupa, a u jednom od zanimljivijih mečeva sastaju se Vltavin i Dukla Prag. Utakmica se igra na stadionu Lokomotive u Pragu od 17 časova.

ДУКЛА ЈЕ У ФОРМИ: Железничари имају само један тријумф у сезони

Profimedia

Vltavin je u prvom kolu kao gost savladao ekipu Češki brod sa 3:0. Železničari su trenutno 13. na tabeli Treće češke lige, grupa A sa 4 boda, a jedinu pobedu ostvario je u proteklom kolu protiv Admire iz Praga, kada je bilo 4:1.

Kolo pre toga izgubili su sa 2:1 od ekipe Hostouna, koja je lider na tabeli, a da je Vlatavin autsajder u današnjem meču govori i podatak da je Dukla u prvom kolu kupa sa 4:0 isprašila upravo ekipu Hostouna.

Dukla je u odličnoj formi ove sezone. Nalazi se u seriji od sedam utakmica bez poraza i deli prvo mesto na tabeli Druge lige sa 17 bodova, sa ekipom Viškova, jedinim timom koji je uspeo da pobedi Duklu od početka ove sezone.

Dukla i Vltavin odigrali su prošle godine jednu prijateljsku utakmicu u kojoj su "žuto-crveni" bili ubedljivi i pobedili sa 6:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)