"ŠEŠIRDŽIJE" DOČEKALE DA IGRAJU NA SVOM STADIONU: Četvrtoligaš nema šta da traži protiv Lutona

O. M.

29. 08. 2023. u 13:03 >> 13:03

LUTON TAUN dočekuje Džilingam u drugom kolu engleskog liga kupa. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na "Kenilvort roudu" gde će "šeširdžije" konačno nekoga ugostiti ove sezone jer njihov stadion još nije ispunio uslove za Premijer ligu.

ШЕШИРЏИЈЕ ДОЧЕКАЛЕ ДА ИГРАЈУ НА СВОМ СТАДИОНУ: Четвртолигаш нема шта да тражи против Лутона

EPA

Luton nije dobro počeo sezonu. Doživeo je dva poraza u Premijer ligi, od Brajtona 4:1 i od Čelsija 3:0.

Sada je prilika da se domogne prve pobede, pošto četvrtoligaš Džilingam nije tim od koga jedan Premijerligaš treba da strepi. Ipak, treba reći da su ove dve ekipe, ne tako davno - pre pet sezona - nastupale u istom razredu takmičenja, engleskoj Ligi jedan. Tada je meč u Lutonu završen bez pobednika 2:2, dok je Luton u gostima slavio sa 3:1.

Džilingam je perfektno otvorio sezonu u ligi dva, sa četiri pobede iz četiri utakmice, ali je utisak pokvario u poslednjem kolu kada je na svom terenu poražen od Kolčestera sa ubedljivih 3:0. U gostima, međutim, "džilsi" imaju tri pobede iz isto toliko utakmica, a računajući i kraj prethodne sezone i pripremni period nanizali su sedam pobeda van svog "Pristfilda".

Menadžer Lutona Rob Edvards ima malih problema u sastavu tima pošto neće moći da računa na Džordana Klarka, Gabrijela Oša i Dana Potsa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona