DERBI LIGE JEDAN U BARNSLIJU: Prošle godine Piterboro je odneo bodove sa "Oukvela"

O. M.

15. 08. 2023. u 11:58

BARNSLI dočekuje Piterboro u trećem kolu engleske Lige jedan. Utakmica se igra na "Oukvelu" od 20.45.

ДЕРБИ ЛИГЕ ЈЕДАН У БАРНСЛИЈУ: Прошле године Питерборо је однео бодове са Оуквела

Profimedia

Reč je o susretu ekipa koje su prošle sezone zaustavljene u plej-ofu za Čempionšip, odakle su godinu ranije zajedno ispale.  

Gosti imaju stoodstotan učinak posle prvog kola i nalaze se na četvrtom mestu zbog najlošije gol-razlike među ekipama sa obe pobede. Savladali su Reding u gostima i Čarlton kod kuće sa po 1:0. Uspešno su startovali i u Liga kupu gde su na penale, posle 1:1 u regularnom delu, savladali člana Lige dva, Svindon.

Barnsli je na tabeli odmah ispod Piterboroa, sa četiri boda i gol-razlikom 8:1. Redsi su u prvom kolu deklasirali Tranmer sa 7:0, ali su posle pokvarili utisak, prvo eliminacijom iz Liga kupa od Tranmera iz Lige dva, a zatim i remijem na gostovanju Bristol roversima, iako su vodili od sedmog minuta.

Prošle godine, na "Oukliju" je sa 2:0 slavio Piterboro, dok je Barnsli pobedio sa 2:1 u Piterborou. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)