LIVERPUL JE SPREMAN ZA POVRATAK U SAM VRH ENGLESKOG FUDBALA: Klopova četa raspucana ulazi u novu sezonu

V.M.

07. 08. 2023. u 09:18

U svojoj generalnoj probi, fudbaleri Liverpula ukrstiće koplja sa Darmštatom (20.00).

ЛИВЕРПУЛ ЈЕ СПРЕМАН ЗА ПОВРАТАК У САМ ВРХ ЕНГЛЕСКОГ ФУДБАЛА: Клопова чета распуцана улази у нову сезону

FOTO: AP/Tanjug

Liverpul je preko leta napravio velike promene u sastavu i očekuje se da se nakon slabe prošle sezone (5. mesto), vrati u borbu za titulu.

Ekipu je napustio dugogodišnji kapiten Džordan Henderson, kao i još jedna bivša uzdanica veznog reda Brazilac Fabinjo, a kao njihove zamene dovedeni su svetski šampion Aleksis Makalister i jedan od najperspektivnijih veznih igrača na svetu Dominik Soboslaj.

Što se tiče samih priprema, Klopova četa je pružala ofanzivno veoma dobre partije. Za sada je upisala dve pobede uz remi i poraz, a na pomenute četiri utakmice ''redsi'' su postigli čak 15 pogodaka.

Pre par dana su protiv Bajerna dobro otvorili meč golovima Kodija Gakpa i Virdžila van Dajka, ali su posustali u završnici meča kada su iz igre izašli prvotimci i poraženi su rezultatom 3:4.

Što se tiče Darmštata, on se vratio u Bundesligu ove sezone, ali kladionice ne veruju da će se dugo tu zadržati i jedni su od glavnih favorita za ispadanje u Cvajtu.

Jedan od glavnih razloga za to je slaba aktivnost kluba na ''letnjoj pijaci'', od značajnijih pojačanja dovedeni su Hornbi i Klarer koji su zajedno plaćeni samo 3,8 miliona evra, dok je ekipu napustio jedan od boljih igrača Filip Tic koji je pojačao Augzburg.

Da će im biti teško da obezbede opstanak u eliti, ''ljiljani'' su pokazali na pripremama, jer na četiri odigrane nisu postigli nijedan gol! Doživeli su poraze od Gisena i Noriča (0:2, 0:1), a pored toga su remije bez pogodaka igrali sa Karlsrueom i Sanhdauzenom.

Verujemo da će Klop večeras izvesti najjači sastav kako bi pripremio ekipu za start Premijer lige i pobeda ne bi trebala izostati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)