"MANDARINE FAVORIT ZA POVRATAK U ČEMPIONŠIP: Odbrana je najveći problem Bartona

O. M.

05. 08. 2023. u 14:14 >> 14:14

OVOG vikenda počinje Liga jedan, treći razred engleskog fudbala, a na Blumfild roudu od 16 čaova sastaju se domaći Blekpul i Barton albion.

МАНДАРИНЕ ФАВОРИТ ЗА ПОВРАТАК У ЧЕМПИОНШИП: Одбрана је највећи проблем Бартона

FOTO: Profimedia

Blekpul je prošlu sezonu završio kao pretposlednji u Čempionšipu i preselio se u niži rang sa samo 11 pobeda, uz 24 poraza. Sada novu sezonu u Ligi jedan počinju utakmicom protiv osrednjeg tima Bartona.

Fudbaleri Blekpula odigrali su pet pripremnih utakmica u julu. Bili su bolji od Sautporta 3:0, izgubili od Plimuta 2:1. Deklasirali su Barou sa 5:0, remizirali sa Morkombom 1:0 i savladali Hibernijan sa 3:0. Zadržali su veći deo tima za ovu sezonu i sigurno je da će biti konkurentni i pokušati da se vrate u Čempionšip.

Barton je prošlu sezonu u Ligi jedan završio na sredini tabele sa 15 pobeda i 20 poraza. Njihov najveći problem prošle sezone bila je odbrana koja je davala previše prostora protivničkim napadačima.

Barton je u pripremnom periodu odigrao osam utakmica. Poslednji meč odigrali su protiv Skantorpa i izgubili sa 2:1. pre toga su poraženi od Stouk sitija sa 1:0. Tri puta su remizirali: protiv Vest Broma, Brekli tauna i Kru Aleksandre, zanimljivo, sva tri puta bilo je 2:2. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)