VEJLE SKUPO PRODAO KOŽU ŠAMPIONU: Silkeborg očajan na startu sezone

O. M.

04. 08. 2023. u 11:53 >> 11:53

TREĆE kolo u danskoj Superligi otvoriće Silkeborg i Vejle. Utakmica je na programu u petak od 19 časova.

ВЕЈЛЕ СКУПО ПРОДАО КОЖУ ШАМПИОНУ: Силкеборг очајан на старту сезоне

Profimedia

Biće ovo duel ekipa koje su novu sezonu započele veoma loše. I Silkeborg i Vejle imaju po dva poraza na startu.

Silkeborg je dva puta primio dva gola, što je malo iznenađujuće jer su takve situacije bile retke prošle sezone. Nešto lošiji odbrambeni rezultati su i posledica promene njihovog načina igre, jer Silkeborg igra mnogo otvorenije nego prethodnih sezona što, bar za sada, ne donosi željene rezultate.

Vejle je odigrao prilično dobro u prošlom kolu bez obzira na poraz od šampiona Kopenhagena. Dva puta su igrači ovog tima bili prinuđeni da jure prednost koju je imao protivnik, a do penala za goste bili su na dobrom putu da naprave senzaciju.

Zanimljivo je da su igrači Vejlea na toj utakmici imali čak šest ozbiljnih prilika da postignu gol, što najavljuje ofanzivnu igru i večeras, jer ako su tako igrali protiv šampiona, šta drugo očekivati u duelu protiv mnogo slabijeg rivala.

Oprez ipak nije na odmet, jer je Silkeborg prošle godine slavio u oba međusobna duela - 4:2 i 3:0. Inače, osam od poslednjih deset susreta završeno je sa najmanje tri postignuta gola. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)