AMBICIJE SPLASNULE VEĆ NA STARTU: Želeli u Bundesligu pa primili "petardu" na startu Cvajte

O. M.

04. 08. 2023. u 11:21 >> 11:21

U prvom meču drugog kola Druge nemačke Bundeslige, Paderborn će dočekati ekipu Osnabrika. Oba tima su pretrpela poraze u prvom ovosezonskom kolu pa će im utakmica u petak biti prilika da dođu do prvih bodova. Meč se igra od 18.30 časova na "Houm deluks areni" u Paderbornu.

АМБИЦИЈЕ СПЛАСНУЛЕ ВЕЋ НА СТАРТУ: Желели у Бундеслигу па примили петарду на старту Цвајте

Foto: Profimedia

Paderborn je prethodnu sezonu završio na šestom mestu na tabeli, a ambicije u novoj sezoni su da se klub domogne Bundeslige.

U pet pripremnih mečeva zabeležili su samo jedan poraz, od Dinama iz Drezdena 2:0, uz čak četiri pobede. Savladali su Vupertal 2:1, Gornik 4:0, Bajer Leverkuzen 2:1 i u poslednjoj pripremnoj utakmici Valvajk sa 3:0.

I pored dobre igre tokom letnje pauze, Paderborn je loše počeo sezonu u domaćem šampionatu. U derbiju prvog kola igrali su protiv Grojter Furta, a pošto su već od osmog minuta igrali sa igračem manje usledio je ubedljiv poraz od 5:0.

Posle dve sezone igranja u trećoj ligi, Osnabrik se vratio u popularnu „cvajtu”. Sezonu su završili na trećem mestu na tabeli, a pošto drugi tim Frajburga koji je završio na drugom mestu nema pravo ulaska u viši rang, kao sledeći tim na tabeli Osnabrik je zauzeo njihovo mesto.

Kao i Paderborn, i Osnabruk je odigrao veoma dobro u pripremnom periodu. U šest prijateljskih utakmica zabeležili su četiri pobede (Lote, Emen, MK Dons i Viktorija Keln) i dva remija (Diseldorf, Braunšvajg).

Ipak, u prvom prvenstvenom meču poraženi su od Karlsruera sa 3:2. Iako je Osnabrik dva puta vodio, rezervista Burnić je na kraju meča postigao gol i doneo pobedu svom timu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)