BRONDBIJEVA ODBRANA I DALJE PUNA RUPA: Odense osam godina čeka trijumf na ovom gostovanju

O. M.

30. 07. 2023. u 12:04

OVE nedelje na programu su tri meča drugog kola danske Superlige. Na svom stadionu Brondbi od 18 časova dočekuje ekipu Odensea.

БРОНДБИЈЕВА ОДБРАНА И ДАЉЕ ПУНА РУПА: Оденсе осам година чека тријумф на овом гостовању

Foto: Profimedia

Brondbi je prošlu sezonu u danskoj Superligi završio na petom mestu sa 44 osvojena boda iz 32 odigrana meča, što je bilo sedam bodova manje od pozicije koja donosi učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Izabranici Jespera Sorensena su novu sezonu počeli pobedom od 2:1 na gostovanju kod Silkeborga, a onda su samo dan kasnije ostvarili još jedan trijumf u prijateljskom meču protiv Amagera, koji su savladali rezultatom 5:3.

Brondbi je u prošloj sezoni primao mnogo golova (52, treća najlošija odbrana lige), što se, čini se, prelilo i na ovu, s tom razlikom što ih sada lakše i postiže. U sedam od prethodnih osam susreta postigli su najmanje dva gola. 

S druge strane, Odense je prethodnu sezonu završio na osmom mestu sa pet bodova manje od sedmoplasiranog Mitjilanda, koji je na kraju takmičenja kroz plej-of obezbedio učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Novu sezonu danske Superlige započeli su nerešenim rezultatom na svom stadionu sa Randersom. Utakmicu je obeleđžio izjednačujući gol Randersa u 90. minutu za 2:2.

Odense od marta 2019. godine čeka na trijumf nad Brondbijem, kada je pred svojim navijačima pobedio sa 2:0. U prethodnih 12 susreta nisu mogli više od remija protiv danskog velikana. U gostima nisu pobedili još od jula 2015. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)