MOGU LI "GRAĐANI" DA ODBRANE "TREBL"? "Jorgandžije" sparinguju šampionu Evrope

O. M.

30. 07. 2023. u 08:47

ŠAMPION Evrope Mančester siti nastavlja pripreme za novu sezonu današnjom prijateljskom utakmicom sa Atletikom iz Madrida. Utakmica se igra u Seulu od 13 časova po srpskom vremenu.

МОГУ ЛИ ГРАЂАНИ ДА ОДБРАНЕ ТРЕБЛ? Јорганџије спарингују шампиону Европе

FOTO: EPA

Siti je iza sebe imao impresivnu sezonu. Osvojili su "građani" Ligu šampiona savladavši u finalu italijanski Inter sa 1:0, u finalu FA kupa pobedili su gradskog rivala Mančester junajted sa 2:1, a Premijer ligu su osvojili sa pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Arsenala koji je bio lider u toku većeg dela sezone.

Teško je verovati da će izabranici Pepa Gvardiole odbraniti popularni "trebl", mada ako se po jutru (utakmica sa minhenskim Bajernom) dan poznaje, radovaće se plavi deo Mančestera i ove sezone.

Siti je kao gost u Minhenu veliki deo meča držao loptu pod nogama, imao nekoliko pokušaja na protivničkom golu i na kraju pobedio sa 2:1, golovima Makatija i Laportea. Bio je to važan test pred početak nove sezone Premijer lige. Sada se suočavaju sa Atletiko Madridom,koji gaji potpuno drugačiji stil igre i od njih i od prethodnog protivnika.

Atletiko Madrid je prošlu sezone završio treći u La Ligi. Imali su bod manje od gradskog rivala Reala i 11 manje od šampiona Barselone. Pre nekoliko dana odigrali su u Koreji prijateljski meč protiv izabranog tima iz Kej Lige. Dijego Simeone je želeo da razigra sve fudbalere i pokušao je nekoliko novih taktičkih zamisli . što se odrazilo i ma rezultat. "Jorgandžije" su dva puta vodile, reprezentacija korejske lige dva puta izjednačavala da bi na kraju, u nadoknadi vremena, stigla do zaslužene pobede od 3:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)