NEKADAŠNJI VELIKAN SE VRATIO U EKSTRAKLASU: "Hajduci" su porazom započeli sezonu

O. M.

28. 07. 2023. u 09:36

RUH iz Hožova dočekuje ekipu LKS Lođa u prvoj utakmici drugog kola poljske Ekstraklase. Ova utakmica biće odigrana na gradskom stadionu u Gljivicama od 20.30.

НЕКАДАШЊИ ВЕЛИКАН СЕ ВРАТИО У ЕКСТРАКЛАСУ: Хајдуци су поразом започели сезону

FOTO: Profimedia

Reč je o ekipama koje su prošle sezone zauzele prva dva mesta u drugom rangu takmičenja. Lođ je osvojio Prvu ligu sa 66 bodova, dok je Ruh, koji je posle Legije najtrofejniji poljski tim sa 14 titula šampiona, bio drugi sa 62 boda.

Ruh je na startu Ekstraklase izgubio sa 2:1 na gostovanju Zaglebje Lubinu, a porazom je nastup u Ekstraklasi otvorio i Lođ koji je poklekao na svom terenu protiv Legije iz Varšave.

Ove dve ekipe poslednji put su se međusobno sastale u martu ove godine kada je na Gradskom stadionu bilo 3:3. Njihovi okršaji kada je Ruh domaćin uglavnom završe podelom bodova, pa je tako bilo u četiri od poslednjih šest susreta.

LKS Lođ je u nizu od 19 mečeva u gostima bez pobede i tokom tog perioda ostvario je samo tri remija. Poslednji put su pobedili u gostima u julu 2019. protiv Krakovije.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona