NAVIJAČI VIBORGA OČEKUJU VIŠE OVE SEZONE: Lingbi opet u borbi za opstanak?

O. M.

28. 07. 2023. u 08:40

VIBORG dočekuje Lingbi u drugom kolu danske Superlige. Utakmica je na programu od 19 časova na Energi Viborg areni.

НАВИЈАЧИ ВИБОРГА ОЧЕКУЈУ ВИШЕ ОВЕ СЕЗОНЕ: Лингби опет у борби за опстанак?

Profimedia

Obe ekipe pretrpele su poraze u prvom kolu. Viborg je izgubio na gostovanju Nordšelandu sa 4:1, dok je Lingbi poklekao na svom terenu od Kopenhagena, bilo je 2:1 za "lavove".

Viborg je prošle sezone završio na četvrtom mestu u Superligi, ali se navijači nadaju da će ove sezone ostvariti bolji plasman.

Ako je utakmica prvog kola protiv Nordšelanda neki reper, uzalud su se ponadali. Istina, Viborg je u najjačem sastavu odlično počeo meč i već u desetom minutu poveo sa 1:0. Međutim, ubrzo nakon proslave usledio je šok. Internacionalac iz Gane Ernest Nauma postigao je svoj prvi het-trik golovima u 29, 45. i 59. minutu, a konačan rezultat postavio je Nigren u 90. minutu.

Lingbi se prošle sezone borio za opstanak. U plej-ofu su uspeli da zauzmu četvrto mesto ispred Horsensa i AB-a, a spasla ih je samo bolja gol-razlika od rivala. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)