TADIĆ S NOVIM KLUBOM KREĆE U EVROAVANTURU: Fenerbahče je apsolutni favorit protiv nejakih Moldavaca

O. M.

26. 07. 2023. u 11:05 >> 11:05

Turski vicešampion Fenerbahče u drugom kolu kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija dočekuje moldavskog predstavnika Zimbru iz Kišinjeva. Domaćin je veliki favorit, a sve osim njihove ubedljive pobede na stadionu Šukru Saradžoglu bila bi senzacija.

ТАДИЋ С НОВИМ КЛУБОМ КРЕЋЕ У ЕВРОАВАНТУРУ: Фенербахче је апсолутни фаворит против нејаких Молдаваца

foto: Tviter Fenerbahce

Fenerbahče je prethodnu sezonu završio na drugom mestu sa osam bodova manje od Galatasaraja. Da su u klubu odlučni da titulu vrate u azijski deo Istanbula govore i brojna pojačanja koja su dovedena tokom letnjeg prelaznog roka. Videćemo kako će funkcionisati eks-ju tandem, asistenta Dušana Tadića i strelca Edina Džeka, a ako je suditi po dosadašnjim njihovim karijerama, navijači Fenera mogu da se nadaju velikim stvarima.

Fenerbahče je tokom priprema odmerio snage sa Crvenom zvezdom koja je golovima Olajinke, Ivanića i Lučića pobedila sa 3:1. Jedini gol za Fener postigao je Žoao Pedro.

Zimbru je prethodnu sezonu završio na trećem mestu iza Šerifa iz Tiraspolja i Petrokube. U pripremnom meču zabeležio je pobedu protiv Dačije Bujukani sa 2:1, odigrao meč bez golova sa Milsamijem, dok je u poslednjoj prijateljskoj utakmici poražen od Petrokube 1:0.

Za razliku od Fenerbahčea koji je bio slobodan, Zimbru je od prvog kola morao da počne kvalifikacije za Ligu konferencija. Protivnik u tom duelu bila mu je ekipa iz San Marina, La Fiorita. U prvom meču na Apeninima bilo je 1:1, a prolaz je Zimbru obezbedio pobedom od 1:0 na svom terenu, golom Dedečka u 35. minutu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1&3+  (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić