GOSTIMA PRETI ISPADANJE: Vikinzi žele priključak vrhu tabele

O. M.

24. 07. 2023. u 12:45

VIKING dočekuje ekipu Olesunda u poslednjem meču 15. kola norveške Eliteserije. Utakmica se igra na SR Bank areni u Stavangeru s početkom od 19 časova.

ГОСТИМА ПРЕТИ ИСПАДАЊЕ: Викинзи желе прикључак врху табеле

FOTO: Profimedia

S obzirom na poziciju na tabeli, sve osim ubedljive pobede domaćina ovog ponedeljka bilo bi veliko iznenađenje.

Viking je na drugom mestu na tabeli, sa devet bodova manje od prvoplasiranog Boda, ali i sa utakmicom manje. Ako nastave u ovom ritmu, velike su šanse da se u potpunosti uključe u borbu za titulu.

S obzirom na to da je prethodnu sezonu završio u donjoj polovini tabele, Viking ove sezone ne učestvuje u evropskim takmičenjima, što može biti velika prednost u odnosu na konkurenciju, jer će se u potpunosti koncentrisati na nastup u domaćem šampionatu.

Takođe, Viking u poslednje vreme igra u fenomenalnoj formi, a u prethodnih pet ligaških mečeva zabeležio je isto toliko pobeda.

Posle petnaest odigranih kola, Olesund je na poslednjem mestu na tabeli, sa sedam osvojenih bodova i samo dve pobede, uz najlošiju gol-razliku u ligi 10:33. Ukoliko u skorije vreme ne podignu nivo igre, velike su šanse da se posle samo dve godine u elitnom rangu norveškog fudbala vrate u drugu ligu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)