OBRAČUN BIVŠI PRVAKA: ''Crveni orlovi'' imaju priliku da se usame na vrhu tabele

V.M.

12. 07. 2023. u 09:55

U utakmici 16. kola kineske Superlige, Šangaj Port će dočekati Vuhan Tri tauns.

ОБРАЧУН БИВШИ ПРВАКА: Црвени орлови имају прилику да се усаме на врху табеле

Foto Profimedia

Domaćin je sjajno otvorio prevenstvo i zasluženo se nalazi na prvom mestu. Ipak, u poslednje vreme je malo posrnuo i na proteklih pet utakmica ostvario je samo dve pobede. Pored njih je doživeo poraz od Čengdua, dok se trenutno nalazi u seriji od dva vezana remija (Šandong, Dalijan).

I pored tih slabijih rezultata, zaslužujući kiksevima najbližih pratioca, Šangaj Port ima priliku da se trijumfom dodatno osami na vrhu tabele i pobegne šest bodova gradskom rivalu, Šenhui.

Sa druge strane, Vuhan je nakon slabijeg otvaranja sezone uhvatio zalet. Neporažen je na pet uzastopnih ligaških utakmica, a posebno je impresionirao u poslednja dva kola u kojima je upisao trijumfe. Prvo je bio bolji od Šenžena (3:1), a nakon toga je savladao Čangčun (2:1).

Aktuelni prvak je trenutno sedmi na tabeli, zaostaje 11 bodova za liderom, ali danas ima odličnu priliku da ''otopi'' tu prednost.

Današnji rivali su se već sastali ove sezone, to je bilo na otvaranju prvenstva kada je u Šangaj slavio rezultatom 0:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)