SRBINU KONSTANTNO SKAČE CENA! Pohod na Ligu šampiona pa transfer karijere

V.D.

11. 07. 2023. u 11:45

VEČERAS od 20 časova videćemo okršaj šampiona Poljske i Estonije.

СРБИНУ КОНСТАНТНО СКАЧЕ ЦЕНА! Поход на Лигу шампиона па трансфер каријере

Foto: Profimedia

Rakov je ekipa koja je nakon dva druga mesta i dva osvojena Kupa Poljske u sezonama 2020/2021 i 2021/2022 uspela da osvoji prvu šampionsku titulu u istoriji.

Popularni "medaljoni" su dominirali prošle sezone u Ekstraklasi i predvođeni najboljim golmanom u ligi Vladanom Kovačevićem izborili učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Golman koji je izrazio želju da igra za reprezentaciju Srbije je privukao pažnju mnogih evropskih klubova i njegova vrednost na tržištu konstantno raste i procenjena je na osam miliona evra po podacima sa sajta transfermarkt.com a prvi u redu za njegov potpis stoji Bajer iz Leverkuzena koji je spreman da izdvoji milion manje od procenjene vrednosti.

Rakov je odigrao tri prijateljska susreta. Slavio je protiv Pušča sa 4:0 i Univerzitate Kluž sa 2:1 dok je identičnim rezultatom poražen od Slavije iz Praga.

Današnji rival poljskom šampionu biće najtrofejniji klub u Estoniji, Flora koja je samo jednom u istoriji uspela da zaigra u grupnoj fazi evropskih takmičenja i to u sezoni 2021/2022 kada je bila rival Partizana u grupi Lige konferencija.

Momci u zeleno-belim dresovima su u dobroj formi i u prvenstvu Estonije koje uveliko traje dele prvu poziciju sa najvećim rivalom Levadijom od koje su i doživeli jedini poraz u 20 odigranih kola.

Rakov je veliki favorit na današnjem meču i verujemo da će to na terenu i opravdati.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave