''ŠOŠONI'' SE VRAĆAJU NA EVROPSKU SCENU: Četa špnaskog stručnjaka je u odličnoj formi

V.M.

13. 07. 2023. u 13:14 >> 13:15

U okviru kvalifikacija za Ligu konferencija, od 17:30 Žilina će dočekati Levadiju.

ШОШОНИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ЕВРОПСКУ СЦЕНУ: Чета шпнаског стручњака је у одличној форми

Profimedia

Domaći tim je svoje mesto u kvalifikacijama obezbedio pobedom u plej-ofu za kvalifikacije za Ligu konferencija u kojem je bio bolji od Ružomberoka sa 3:1. 

To je popularnim ''šošonima'' bio poslednji meč u zvaničnim takmičenjima, ali ekipa je rano krenula na prirpeme ove sezone i već je odigrala četiri prijateljska susreta. Trijumfovali su nad Bistricom (4:1), a nakon toga su odigrali tri vezana remija (Žlin, Univerzitea Kluž, Volfsberger).

Žilina se vraća na evropsku scenu posle godinu dana pauze, poslednji put je bila na njoj u sezoni 2021/2022 i tada je u kvalifikacijama za Ligu konferencija savladana od strane  češkog Jabloneca.

Sa druge strane, estonski predstavnik je uveliko već u takmičarskom pogonu i nalazi se u veoma dobroj formi. Na poslednjih šest ligaških utakmica Levadija je ostvarila pet pobeda uz remi i zbog te serije odličnih rezultata popela se na prvo mesto tabele Meistrilige.

Ipak, ujednačena je po broju bodova sa drugoplasiranom Florom i sigurno je da će voditi veliki bitku u nastavku prvenstva za naslov prvaka Estonije.

Četa Kura Toresa je proteklog vikenda savladala Nome Kalju sa 3:0, a pažnju na sebe skrenuo je veznjak Ernes Agiri koji je postigao sva tri gola i to u prvom poluvremenu.

Levadijina prošlogodišnja evropska avantura je bila kratkog daha, ekipa iz Talina je dogurala do drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija i tada je bolji od nje bio malteški Hibernijans.

Danas verujemo da ćemo gledati jedan ujednačen i zaniljiv meč u kojem očekujemo da bude pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (1)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!