KRAJ ZA DOMAĆINA ILI POLJSKU? Malta izgubila 20 od poslednje 21 utakmice

O. M.

06. 07. 2023. u 10:31

OMLADINCI Malte i Poljske sastaju se u drugom kolu grupe A na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina. Meč se igra na Nacionalnom stadionu u Takaliju na Malti.

КРАЈ ЗА ДОМАЋИНА ИЛИ ПОЉСКУ? Малта изгубила 20 од последње 21 утакмице

Foto: Profimedia

Obe ekipe su pretrpele poraze u prvom kolu od favorizovanih Italije, odnosno Portugala, pa bi eventualni poraz ovde značio i kraj nadanja o polufinalu. Malta je ubedljivo poražena od Italije (4:0), ali treba napomenuti da su "azurini" od 39. minuta imali igrača više. 

Poljska je izgubila sa 2:0 od Portugala. Ova reprezentacija inače je na EŽP došla iz kvalifikacione grupe u kojoj je igrala i Srbija, a odlučujući meč ovih rivala u kome je našim "orlićima" bila potrebna pobeda završen je podelom bodova 2:2. Turnir je inače igran u Poljskoj.

Poljaci su apsolutni favoriti, što govori i storija međusobnih susreta. Na poslednja četiri bilo je čeiri ili više golova prednosti za "belo-crvene". 

Malta je inače na turniru samo zahvaljujući tome što je domaćin. Krstaši su izgubili 20 od poslednje 21 utakmice, samo su uspeli da pobede vršnjake iz Albanije sa 2:1 krajem marta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3-6 (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!