ARSENAL ŽELI BEG SA DNA: Ovi rivali pretplatili su se za remije

O. M.

06. 07. 2023. u 10:07

POSLEDNjEPLASIRANA ekipa argentinske Lige profesional Arsenal Sarandi dočekuje ekipu Difensa i hustisija u okviru 23. kola. Meč se igra na stadionu "Umberto Grondona" u predgrađu Buenos Ajresa, Avelanedi.

АРСЕНАЛ ЖЕЛИ БЕГ СА ДНА: Ови ривали претплатили су се за ремије

Foto: Profimedia

U prethodnom kolu najjačeg argentinskog takmičenja Arsenal Sarandi je u gostima izgubio od Veles Sarsfilda rezultatom 1:0. Trenutno su na poslednjem mestu na tabeli sa 17 bodova, dva manje od Hurakana, koji je van zone ispadanja. U poslednja tri prvenstvena meča upisali su tri poraza.

Fudbaleri Defense i hustisije savladali su Tigre na svom terenu u prethodnom kolu sa 1:0. Postigli su gol već u šestom minutu preko Santjaga Solarija, ali je pogodak poništen posle VAR pregleda. Početkom drugog poluvremena Nikolas Fernandez je postigao drugi gol koji je priznat i taj rezultat je ostao do kraja.

Trenutno su na šestom mestu na tabeli sa 36 bodova, pet manje od trećeplasiranog San Lorenca. U poslednja tri susreta u svim takmičenjima imaju dve pobede i jedan poraz.

Poslednje tri utakmice ovih rivala završene su neodlučeno, dva puta je u prvenstvu bilo 0:0, a jednom 1:1 i to u Kupu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)