ALMIRON ODMARA POLA TIMA? Boka je već u nokaut fazi Kupa Libertadores

O. M.

29. 06. 2023. u 11:28

BOKA JUNIORS dočekuje Monagas iz Venecuele u poslednjem, šestom kolu grupne faze Kupa Libertadores.

АЛМИРОН ОДМАРА ПОЛА ТИМА? Бока је већ у нокаут фази Купа Либертадорес

Foto Profimedia

Boka je obezbedila plasman u drugu rundu jer je posle pet kola sakupila 10 bodova, dvostruko više od današnjeg rivala i čileanskog Kolo-Koloa koji dele treću i četvrtu poziciju. Prvo mesto nije obezbedila jer kolumbijski Deportivo Pereira ima sedam bodova i mogao bi pobedom nad Kolo-Kolom, uz poraz Boke, da izbije na prvo mesto.

Argentinski gigant je plasman u drugo kolo obezbedio u prošlom kolu kada je na gostovanju pobedio čileanskog predstavnika minimalnim rezultatom 1:0. Monagas je u istom kolu produžio nade u plasman dalje, neočekivanim trijumfom nad Deportivom, istim minimalnim rezultatom.

"Đenovezima" ne cvetaj uruže u argentinskoj Primeri gde su uoči ovog duela pretrpeli težak poraz od Godoj Kruza (0:4). Trenutno su tek 14. na tabeli argentinskog šampionata i visi im plasman u Kup Libertadores naredne sezone. Kako sada stvari stoje, jedine dve opcije su im da osvoje sedmu titulu šampiona Južne Amerike ili da osvoje Kup. Postoji još jedna, prilično komplikovana varijanta - da u Liga kupu odbrane titulu ili doguraju dovoljno daleko da na zbirnoj tabeli uđu među četiri najbolja koja se nisu kvalifikovala preko Kupa ili Lige.

Sledeće nedelje Boku očekuje dosta gust rapsored na domaćoj sceni, pa se može očekivati da Horhe Almiron odmori neke igrače pošto je plasman u nokaut fazu KL već obezbeđen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)