BORBA ZA GOLI ŽIVOT: ''Male laste'' jure zaostatak iz prvog susreta

V.M.

01. 06. 2023. u 12:04 >> 12:04

U revanšu baraža za opstanak u Seriji B, Breša će ugostiti Kozencu od 20.30 na ''Mario Rigamontiju''.

БОРБА ЗА ГОЛИ ЖИВОТ: Мале ласте јуре заостатак из првог сусрета

Profimedia

Pre sedam dana Kozenca je slavila na svom stadionu rezultatom 1:0. ''Vukovi'' su dominirali tokom čitavog meča, stvarali šanse, a do pobede su došli pogotkom mladog Marka Nastia i zasluženo sa golom viška dolaze na sever Italije.

Domaćin se nadao da će obezbediti opstanak u regularnom delu kada je u februaru Danijele Gastadelo doveden na klupu, ali je tridesetdevetogodišnjak blago rečeno podbacio. Od kada je on na čelu njegovi izabranici su ostvarili samo tri pobede na čak 15 odigranih utakmica i jedva su izbegli direktnu relegaciju jer su na kraju regularnog dela zauzeli 16. mesto sa samo bodom viška u odnosu na Peruđu koja je bila prva ekipa ispod crte.

Jedina nada za navijače ekipe iz Lombardije je dobra igra kod kuće u poslednje vreme. Naime, Breša je neporažena na minule tri utakmice (dve pobede uz remi) na ''Rigamontiju'' i nada se da može tu formu da prenese u revanš ovog dvomeča.

Sa druge strane, Kozenca je veoma lošim igrama u završnici sezone dovela sebe u poziciju da se bori za goli život. 

''Vukovi'' su na poslednjih sedam mečeva regularnog dela Serije B bili bez pobede, odigravši čak pet remija uz dva poraza, što je bilo dovoljno tek za 17. mesto na tabeli. 

Ono što ne ide naruku ekipi Vilijama Vijalija je to što imaju najgori gostujući skor u čitavoj ligi. Na 19 utakmica van svog stadiona ove sezone pokupili su samo 12 bodova i ostvarili mizerne dve pobede uz premalih deset postignutih golova.

Što se tiče međusobnih duela, Breša je vezala četiri uzastopne pobede protiv Kozence na ''Mario Rigamontiju'' i pokušaće da produži tu seriju pred svojim navijačima. U duelu ovih timova upravo su ''male laste'' slavile na svom terenu sa 2:1.

Ovo će biti obračun dve najgore odbrane prvenstva, domaćin je primio 57, a gost 53 pogotka i kada na to dodamo da Breša mora napasti od prvog minuta, verujemo da će biti šansi za gol i da će se mreže tresti na ''Rigamontiju''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: UG 2-4 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)