LIDER SIGURNO KORAČA KA TITULI: ''Crveni đavoli'' melju sve pred sobom

V.M.

29. 05. 2023. u 14:40 >> 14:40

U okviru 27. kola egipatskog prvenstva Al Ahli će dočekati Keramiku Kleopatru.

ЛИДЕР СИГУРНО КОРАЧА КА ТИТУЛИ: Црвени ђаволи мељу све пред собом

Foto: Profimedia

Domaćin igra fantastično ove sezone i smeši mu se nova titula. Prvi je na tabeli i ima četiri boda više od drugoplasiranog Piramidsa od kojeg je odigrao čak četiri utakmice manje. Dovoljno o dominaciji Al Ahlija govori to da nije doživeo nijedan poraz u egipatskom prvenstvu, ostvario je 18 pobeda uz pet odigranih remija.

''Crveni đavoli'' su takođe dogurali do finala Afričke lige šampiona u kojem će idućeg ponedeljka igrati sa marokanskim Vidadom.

Sa druge strane, Keramika Kleopatra je u padu forme i sve je bliža zoni ispadanja. Ne zna za pobedu već devet kola u kojima je odigrala sedam remija uz dva poraza i ima samo tri poena više od El Dahleje koja je prva ekipa ispod crte.

Od 15. do 12. mesta sve ekipe imaju 31 osvojen bod, ali zbog najbolje gol-razlike od svih tih timoiva Keramika Kleopatra zauzima 12. poziciju.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je podela bodova, 1:1.

Verujemo da će Marsel Koler promešati karte i sačuvati određene prvotimce jer njegove izabranike za sedam dana očekuje finale Afričke lige šampiona, zbog toga preporučujemo igru sa golovima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐURICA PREDLAŽE: Tiket za petak našeg poznatog tipstera