ZVEZDA NA KORAK OD TREĆE UZASTOPNE DUPLE KRUNE: Čukarički bi da odličnu sezonu kruniše trofejom

V.M.

25. 05. 2023. u 12:56 >> 12:56

BEOGRADSKI rivali ukrstiće koplja u finalu Kupa Srbije od 21.00.

ЗВЕЗДА НА КОРАК ОД ТРЕЋЕ УЗАСТОПНЕ ДУПЛЕ КРУНЕ: Чукарички би да одличну сезону крунише трофејом

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda dominira srpskim fudbalom već dugi niz godina i večeras ima priliku da osvoji i treću uzastopnu duplu krunu jer je trofej u prvenstvu već odavno osigurala.

Odiseju u kupu započela je protiv Mačve u Šapcu (0:2), nakon toga je savladala Radnički iz Sremske Mitrovice (1:3), dok je u četvrtfinalu tek posle izvođenja jedanaesteraca izbacila Napredak u Kruševcu, može se reći da je najlakši prolaz imala u polufinala kada je rutinski savladala TSC u Bačkoj Topoli (0:3). 

Sa druge strane, Čukarički je za vikend ispustio bodove protiv Voždovca i tako skoro pa sigurno izgubio svaku šansu da se bori za Ligu šampiona jer mu TSC beži dva boda pred ulazak u zadnje kolo. Ipak, ''brđani'' su odigrali odličnu sezonu i četa Dejana Kerkeza će pokušati da to kruniše osvajanjem drugog kupa u istoriji kluba.

Ovosezonski put do finala Čukarički je započeo u Čajetini protiv Zlatibora gde je slavio sa 0:2, istim rezultatom je izbacio Metalac, a nakon toga je pogotkom Ivanovića savladao Radnik iz Surdulice. Poslednji stepenik do borbe za trofej bila je Vojvodina protiv koje je slavio sa 0:1 u Novom Sadu.

Treneri nemaju većih problema sa izostancima i očekuje se da izvedu najjače sastave.

Zanimljiv je podatak da će ovo biti prvo finale još od sezone 2013/14. u kojem neće igrati Partizan. 

Srpskog šampiona će na leto preuzeti Barak Bahar, a mi verujemo da će Miloš Milojević napustiti klub sa osvojenom duplom krunom.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)