RONALDO I DRUŽINA NE ODUSTAJU OD TITULE: Sudbina šampionata se odlučuje večeras?

V.M.

16. 05. 2023. u 16:45 >> 16:45

AL Tai dočekuje Al Nasr u utakmici 27. kola saudijske Premijer lige.

РОНАЛДО И ДРУЖИНА НЕ ОДУСТАЈУ ОД ТИТУЛЕ: Судбина шампионата се одлучује вечерас?

Foto Profimedia

Domaćina očekuje mirna završnica prvenstva, sedmi je na tabeli sa 34 osvojena boda i nema za šta da se bori. Forma mu je dosta solidna, na poslednjih pet utakmica ostvario je dve pobede uz isto toliko remija, dok je u prošlom kolu poražen od strane Al Batina rezultatom 4:3, iako je u jednom trenutku vodio sa 0:3.

Al Nasr je posrnuo u poslednje vreme. Na proteklih pet utakmica pokupio je samo osam bodova i zbog toga je pao na drugo mesto, ali i dalje ima šanse da se bori za titulu. Neće mu biti lako jer četiri kola pre kraja zaostaje pet bodova za liderom Al Itihadom koji će večeras igrati ključan meč protiv finaliste Svetskog klupskog prvenstva Al Hilala. 

''Vitezovi Najda'' su napadčki najraspoloženija ekipa Premijer lige sa 54 postignuta pogotka, najviše zaslužni za to su Anderson Taliska i Kristijano Ronaldo sa 16, odnosno 12 golova.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavio je Al Nasr sa 2:0.

Verujemo da će to ponovo učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)