''CRNOMORSKI KOPCI OBEZBEĐUJU POVRATAK U ELITU'': Domaćin čuva mesto u plej-ofu

V.M.

16. 05. 2023. u 09:35

U obračunu prošlosezonskih prvoligaša Goztepe će dočekati Rizespor.

ЦРНОМОРСКИ КОПЦИ ОБЕЗБЕЂУЈУ ПОВРАТАК У ЕЛИТУ: Домаћин чува место у плеј-офу

Profimedia

Domaćin ima odličnu priliku da se domogne plej-ofa za elitu. Trenutno je šesti na tabeli (poslednje koje vodi u doigravanje) i ima četiri boda više od sedmoplasirane Bandirme dva kola pre kraja, pored današnjeg susreta ''žuto-crveni'' će u poslednjem kolu ukrstiti koplja sa Bodrumom.

Što se tiče forme ekipe, Goztepe je neporažen na poslednjih 12 utakmica u kojima je upisao devet pobeda uz tri remija i ta sjajna forma je razlog zbog koje se nakon loših igara u prvom delu sezone preselio u gornji dom tabele.

Sa druge strane, Rizespor je jednom nogom već u eliti u kojoj je prošle godine zauzeo 17. mesto. Drugi je na tabeli sa 66 osvojenih bodova, pet više od Pendika koji je četvrti na tabeli. Između njih je Sakarja koja zaostaje četiri poena za ''crnomorskim kopcima'', ali je odigrala meč više i matematički ih ne može sustići.

Gost je takođe u veoma dobroj formi i na poslednjih pet utakmica upisao je četiri pobede uz poraz pomenutog Pendika (3:2).

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni Goztepe je slavio sa 0:2, ali poslednji put kada su se sastali na ''Gursel Aksel stadionu'' u Izmiru, Rizespor je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 1:7.

Očekujemo jednu zanimljivu utakmicu između dve razigrane ekipe i verujemo da će biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)