''MUŠEMA'' SE VRAĆA NA "ANOETU": Pao je Real Madrid, na redu je Đirona

O. M.

13. 05. 2023. u 10:50

REAL SOSIJEDAD dočekuje Đironu u 34. kolu španske La lige.

МУШЕМА СЕ ВРАЋА НА АНОЕТУ: Пао је Реал Мадрид, на реду је Ђирона

Foto: Profimedia

Ekipa iz San Sebastijana igra fantastično ove sezone i na dobrom je putu da se plasira u Ligu šampoina, prvi put posle deset godina. Sosijedad je pre 11 dana savladao Real Madrid sa 2:0 i tako režirao smenu na drugom mestu La lige, pošto je Atletiko iskoristio poraz gradskog rivala i preskočio ga na tabeli. 

Sosijedad je četvrti sa 61 bodom, sedam manje od madridskog Reala i isto toliko više od petoplasiranog Viljareala, na pet kola do kraja prvenstva. Izabranici Imanola Algvasila igraju čvrstu odbranu koja je ključ ovako dobrog plasmana. Sa 29 primljenih golova samo su Barselona (11) i Atletiko (26) primili manje ove sezone. Na poslednje četiri utakmice koliko traje trenutni niz neporaženosti Sosijedada, ekipa je primila samo jedan gol, onaj u pobedi od 2:1 nad Rajo Valjekanom.

Današnji protivnik, s druge strane, oslanja se na napadački fudbal. Đirona sa 54 postignuta gola ima četvrti najbolji napad u Ligi, iza vodeće trojke Barselone, Atletika i Reala. I u prvom duelu sa Sosijedadom ove sezone bio je uspešan napad "belo-crvenih" koji je postigao tri gola, ali je odbrana primila čak pet pa se ekipa sa ''Anoete'' vratila kući sa tri boda iz Katalonije.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za