UDINEZE GASI POSLEDNJU NADU? Sampdorija jednom nogom odavno u Seriji B, od večeras možda i drugom

O. M.

08. 05. 2023. u 13:47

UDINEZE je u prošlom kolu pokušao da spreči Napoli da matematički osigura titulu šampiona Italije, ali mu to nije uspelo iako se svojski potrudio. Danas će ekipa sa severa Italije imati priliku da zada konačni udarac Sampdoriji i definitivno pošalje ekipu Dejana Stankovića u Seriju B.

УДИНЕЗЕ ГАСИ ПОСЛЕДЊУ НАДУ? Сампдорија једном ногом одавно у Серији Б, од вечерас можда и другом

Foto: AP

Samo pobeda u ovoj utakmici održava kakve-takve šanse da ekipa iz Đenove može da ostane u Seriji A. Međutim, imajući u vidu formu u poslednje vreme, realnije je očekivati da će sledeće godine jedna ekipa iz Đenove igrati u Seriji B, a to neće biti FK Đenova, koja je obezbedila promociju u elitni razred italijanskog fudbala.

Udineze je protiv Napolija dao sve od sebe, rano je poveo golom Lovrića u 13, ali je Osimen izjednačio u 52. i sprečio "zebre" da stignu do tek druge pobede u poslednjih šest utakmica.

Sampdorija je u prethodnoj rundi poražena sa 2:0 od Torina, a taj poraz značio je da će klub, čak iako pobedi sve do kraja, sezonu završiti sa najmanje bodova otkad se za pobedu dodeljuju tri. Sampdorija je pobedila samo jednom u poslednjih 17 utakmica, a u gostima nemaju trijumf od januara. Ionako male šanse za opstanak dodatno minimalizuju imena narednih protivnika Milan i Napoli!

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)