"SLEPI MIŠEVI" POTAPAJU "ŽUTU PODMORNICU": Bodovi važni i jednima i drugima u lokalnom derbiju na Mestalji

O. M.

03. 05. 2023. u 10:34

VALENSIJA dočekuje Viljareal u 33. kolu španske La lige.

СЛЕПИ МИШЕВИ ПОТАПАЈУ ЖУТУ ПОДМОРНИЦУ: Бодови важни и једнима и другима у локалном дербију на Местаљи

Foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Komšijski derbi ekipe dočekuju u različitom raspoloženju, ali i jednima i drugim pobeda je imperativ. Valensiji u borbi za opstanak, Viljarealu u trci za evrokupove.

"Slepi miševi" su posle dve pobede, kojima su izašli iz zone ispadanja, poraženi na gostovanju Kadizu (1:2), ali su ostali iznad crte jer je Hetafe izgubio od Espanjola pa sada obe te ekipe zaostaju za Valensijom po dva boda. 

Viljareal je sa 3:1 pobedio Seltu i pobegao Betisu na plus četiri jer je ekipa iz Sevilje doživela debakl na gostovanju Barseloni (0:4). Tim trijumfom "žuta podmornica" zadržala je kakve-takve izglede da stigne četvrtoplasirani Sosijedad koji beži osam bodova i ima utakmicu više.

Na deset poslednjih međusobnih susreta ovih ekipa pobeđivali su domaćini, šest puta to je bila Valensija a četiri puta Viljareal. Na ''Mestalji'' sedam uzastopnih pobeda imaju "slepi miševi" a u tri pre toga slavio je Viljareal. Bez nerešene utakmice u susretima ovih ekipa na bilo kom stadionu od 2018. godina, a na ''Mestalji'' još duže se čeka na remi, od 2010. Zanimljivo, obe te neodlučene utakmice završile su se bez golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,68) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja